Саопштења

ПЕТРОВИЋ ПРЕШАО У ОО СНС БАЧ

Зоран Петровић из Вајске, кандидат са листе Демократске странке приступио је данас Српској напредној странци и тиме Одборничка група Српске напредне странке у СО Бач од данас има једног одборника више.

Саопштење 26.02.2016.

Општински одбор Српске напредне странке у Бачу најоштрије осуђује ноћашњи срамни физички напад на патера Јосипа Шпехара, као и пљачку вредних списа и новца из Фрањевачког самостана.

ДС ПОТПИРУЈЕ РАСНУ ДИСКРИМИНАЦИЈУ

Општински одбор Српске напредне странке Бач демантује још једну у низу пласираних лажи ДС - а, којима већ неконтролисано прибегавају како се приближавају покрајински избори.

Саопштење 29.11.2015.

Поштовани грађани, обраћамо Вам се данас поводом покушаја дестабилизације Србије и заустављања на путу европских интеграција и целокупног напретка.

САОПШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ

САОПШТЕЊЕ/ 19.11.2015.

Општински одбор Српске напредне странке Бач саопштава да су грађани Бача сведоци још једне очигледне пљачке народних пара, у низу пљачки које, већ 16 година заредом, спроводи Бојан Пајтић са својим сарадницима и пријатељима тајкунима.

САОПШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ

Српска напредна странка саопштава да се, по ко зна који пут, на делу показало да Демократска странка и Бојан Пајтић, шеф војвођанског режима, ни мало не маре за грађане Војводине, већ да им је једини циљ отимање народних пара и лично богаћење.

Pages