Вести

Општински одбор СНС Бач организовао паљење Бадњака и поделу куваног вина у свим насељеним местима

Општински одбор Српске напредне странке Бач, организовао је синоћ 06.01.2020. у свим насељеним местима општине поделу куваног вина и чаја грађанима уочи обреда паљења Бадњака.

Активисти СНС Бач су на више локација разговарали са грађанима

Активисти и симпатизери Српске напредне странке Бач, су на више локација на штандовима у Бачком Новом Селу, Плавни и Бођанима разговарали са грађанима и делили им летке уз честитке за новогодишње и божићне празнике.

Општински одбор Српске напредне странке Бач организовао је поделу новогодишњих пакетића деци Ромске националности

Општински одбор Српске напредне странке Бач организовао је поделу новогодишњих пакетића деци Ромске националности у насељеним местима Вајска и Селенча.

Туристичка организација Општине Бач, одржала је традиционалну манифестацију „НОВОГОДИШЊЕ ЗАГРЕВАЊЕ“

Туристичка организација Општине Бач, одржала је данас 28.12.2019. године у 12:00 часова, традиционалну манифестацију „НОВОГОДИШЊЕ ЗАГРЕВАЊЕ“, на градском Тргу у Бачу.

Новоизграђени паркинг у улици ЈНА у Бачу

Новоизграђени паркинг у улици ЈНА у Бачу, једна је од најзначајнијих инфраструктурних инвестиција која ће умногоме допринети олакшању и побоњшању квалитета свакодневног живот, првенствено станара из околних зграда у том делу Бача.

Припадницима Полицијске станице у Бачу уручен пакет опреме неопходне за вршење увиђаја током саобраћајних незгода

Представници Општине Бач, предвођени председником господином Бориславом Антонићем су данас, 31.10.2019. припадницима Полицијске станице у Бачу уручили пакет опреме неопходне за вршење увиђаја током саобраћајних незгода.

Општински одбор Српске напредне странке Бач обележио славу странке - Свету Петку

Општински одбор Српске напредне странке Бач, је данас 27.10.2019. године у 14:00 часова обележио славу странке - Свету Петку. Осим руководства ОО Српске нашпредне странке Бач, обележавању овог битног датума су присуствовали и чланови странке, коалициони партнери и други гости.

Pages