Саопштења

АПСОЛУТНА ПОДРШКА АЛЕКСАНДРУ ВУЧИЋУ

Саопштење/ 18.05.2016.

Општински одбор Српске напредне странке Бач на седници одржаној у уторак 17. маја 2016. године, једногласно је донео одлуку да на предстојећој Изборној скупштини заказаној за 28. мај, упути апсолутну подршку Александру Вучићу да и у наредном периоду предводи СНС, као њен председник.
Александар Вучић је у протеклом периоду успео да својим ангажовањем знатно ојача углед Србије на међународној политичкој сцени, спроведе неопходне економске реформе, уведе ред у јавне финансије, покрене борбу против криминала и корупције и одлучно крене путем који води бољитку и напретку наше државе.
У исто време, активно је радио на довођењу страних инвеститора, отварању нових радних места, отпочињању многих капиталних инфраструктурних пројеката.
Личним примером Александар Вучић је на најбољи начин показао како се бори за своју земљу, захтевајући да се тако понашају и његови најближи сарадници, што је Србију позиционирало на место лидера у региону.
Оваква одлука одражава расположење међу члановима, посебно грађанима општине Бач који су у великом проценту на протеклим изборима указали поверење Александру Вучићу и Српској напредној странци.
Служба за информисање