Саопштења

Саопштење 29.11.2015.

Поштовани грађани, обраћамо Вам се данас поводом покушаја дестабилизације Србије и заустављања на путу европских интеграција и целокупног напретка. Гнусне лажи које су изречене на рачун премијера Србије Александра Вучића имале су за циљ да направе панику и да се изврши притисак на јавност како би се оправдали будући поступци усмерени против Србије. Ово је још један бедни покушај рушења Владе оних којима смета јака Србија.
Покушајем да се директно оптужи Александар Вучић скреће се пажња јавности са добрих ствари које нам се тренутно дешавају и које су од виталног значаја за Србију. Премијер је на сопствени захтев подвргнут полиграфском испитивању и тако на врло јасан начин одагнао и оне најмање сумње које му се стављају на терет поменутим лажима и показао да у Србији нема привилегованих. Овако је свима јасно стављено да знања да је Србија правна држава и да ће истрајати у својој борби против криминала.
Уверени смо да ће надлежни државни органи пронаћи све који су умешани у овај покушај рушења државе и казнити их у складу са законом.
Молимо све наше суграђане да остану мирни и прибрани и да сачекају исход свих ових дешавања. Сигурни смо да ће се све ово окончати на најбољи могући начин и да ће држава показати своју праву снагу која је заправо и проузроковала ове нападе.
Српска напредна странка
Општински одбор Бач
Служба за информисање