САОПШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ

САОПШТЕЊЕ/ 19.11.2015.

Општински одбор Српске напредне странке Бач саопштава да су грађани Бача сведоци још једне очигледне пљачке народних пара, у низу пљачки које, већ 16 година заредом, спроводи Бојан Пајтић са својим сарадницима и пријатељима тајкунима.

Поред тога што је Управа за капитална улагања Војводине већ једном срамно наместила тендер члану ДС-а и његовом Центру за локалну демократију Бач у вредности од милион динара, ових дана имали смо прилику да видимо још један намештен тендер, преко кога је још 120.000 динара отишло у руке том истом Центру за локалну демократију, блиском ДС-у.

Очигледно да је Демократска странка, у страху од скорих избора и губитка власти, изгубила сваки компас, па отима не само милион евра од деце ометене у развоју, већ и од школске деце којој онемогућава опремање фискултурних сала, али и од сваког грађанина Војводине.

Због оваквих скандалозних потеза Управе за капитална улагања, Општински одбор СНС у Бачу позива Бојана Пајтића да моментално поднесе оставку на место покрајинског премијера и врати све народне паре које је, заједно са својим сараднцима, опљачкао од грађана Војводине.

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА
ОПШТИНСКИ ОДБОР БАЧ