ПЕТРОВИЋ ПРЕШАО У ОО СНС БАЧ

Зоран Петровић из Вајске, кандидат са листе Демократске странке приступио је данас Српској напредној странци и тиме Одборничка група Српске напредне странке у СО Бач од данас има једног одборника више.
„Чланови СНС - а у Општини Бач улажу велике напоре како би становници Општине живели боље и како би се смањила незапосленост. Такође, социјални програм је побољшан, већ се доста тога урадило, а постоје и озбиљни планови за побољшање положаја Рома, те су то само неки од разлога због којих сам се одлучио да приступим СНС – у“, истакао је Петровић.
Потпредседник ОО СНС Бач и председник СО Бач Борислав Антонић се захвалио Петровићу, пожелео му добродошлицу и изразио задовољство што је препознат рад и озбиљност одборника са листе Александар Вучић – Србија побеђује.
Председник ОО СНС Бач и председник Општине Драган Сташевић нагласио је да је локална власт предвођена СНС – ом увек бринула о положају Рома и обећао да ће уз Зорана Петровића у својој одборничкој групи наставити са добром праксом.