Вести

ВЕЛИКА РАДНА АКЦИЈА У СОМБОРУ: УРЕЂEЊЕ ВИШЕ ГРАДСКИХ ЛОКАЦИЈА

Расположени да радно обележе крај августа, активисти Српске напредне странке Западнобачког округа, окупили су се у великом броју на различитим градским локацијама у Сомбору, са циљем да успешно спроведу унапред испланиране активности.
Активисти Општинског одбора Кула су заједно са месним одбором Црвенка, очистили и уредили железничку станицу у Сомбору, део простора око Жака и обилазницу на Гаковачком путу. Уклоњено је смеће, улепшане су зелене површине те је створен пријатнији и лепши амбијент на поменутим локацијама.
Општински одбор Апатин такође је учествовао у великој радној акцији у Сомбору. Активисти су уређивали каналску обалу. Смеће је сакупљено и уклоњено, тако да је популарно сомборско излетиште добило лепши изглед.
Простор око дечијег игралишта у Шикари, улепшан је захваљујући раду активиста из Општинског одбора Оџаци. Амбијент је припремљен за бројне предстојеће јесење активности.
Вредни су били и чланови Општинског одбора Бач који су уредили простор око Градског стадиона и Хиподром.
Радна акција у Сомбору организована је са циљем да се уреде и унапреде популарне градске локације на којима грађани неретко проводе своје слободно време. ГрО Српске напредне странке у Сомбору се захваљује на учешћу активиста из других општинских одбора, уз наглашавање да је успех данашње акције још једна потврда значаја солидарности, узајамне помоћи и подршке и тимског рада, односно доказ да уједињени и сложни лако остварујемо заједничке циљеве. Нове радне акције већ су у плану и њихова реализација нас очекује у предстојећем периоду.