Вести

Унија пензионера Општинског одбора Српске напредне странке Бач организовала је једнодневни излет

Српска напредна странка у Бачу одувек је значајну пажњу посвећивала бризи и залагању за наше најстарије суграђане.
Обезбеђивање једнаких услова за све, као и брига о томе да држава напредује и да се равномерно повећавају и пензије, једна је од карактеристика политике коју води председник Александар Вучић, а најстарији суграђани у Бачу препознају ова залагања.
Унија пензионера Општинског одбора Српске напредне странке Бач организовала је данас једнодневни излет, обилазак манастира Крушедол. Поштујући све епидемиолошке мере, наши најстарији суграђани уживали су у природним лепотама Фрушке горе и њених светиња.
Председник Уније пензинера ОО СНС Бач, Маринко Вујновић истакао је да су они изузетно организовани те се са лакоћом договарају и када су у питању акције уређења, а исто тако и када за свој вредан рад треба да се одлуче о дестинацији једнодневних излета.
"Током пандемије са којом живимо преко годину дана, када су наши најстарији били међи најугроженијима и онима за које су примењиване посебне одредбе о забрани кретања, сасвим је пожељно, нормално и људски да се бар сада међусобно дружимо и разменимо значајна искуства", закључио је Вујновић