Вести

Туристичка организација Општине Бач, одржала је традиционалну манифестацију „НОВОГОДИШЊЕ ЗАГРЕВАЊЕ“

Туристичка организација Општине Бач, одржала је данас 28.12.2019. године у 12:00 часова, традиционалну манифестацију „НОВОГОДИШЊЕ ЗАГРЕВАЊЕ“, на градском Тргу у Бачу.

Подели пакетића и фотографисању са Деда Мразом је претходила представа за децу „ЖИВОТИЊЕ ИЗ ЧАРОБНЕ ШУМЕ“, коју су у холу основне школе „Вука Караџић“ у Бачу извели чланови Културно-уметничког друштва „Младост“ из Бача.

Бројни посетиоци међу којима је било највише деце из свих насељених места наше општине уживали су у празничној атмосфери, коју су поред представе употпуниле и креативно-забавне радионице, цртање по лицу, израда новогодишњих украса и сл., а које су реализовале васпитачице из Предшколске установе „Колибри“ Бач.

Они нешто старији суграђани су могли да уживају у забавии те да се угреју уз кувано вино и чај који су служени на Тргу у Бач. Општински одбор Српске напредне странке у потпуности подржава овакве манифестације које доприносе и обогаћују свакодневницу наших најмлађих суграђана поготово у овом празничном периоду године.