Вести

Представнице Уније жена Општинског одбора Српске наредне странке одржале су редован састанак

Представнице Уније жена Општинског одбора Српске наредне странке одржале су редован састанак на коме се расправљало о будућим хуманитарним акцијама, али и ултразвучним прегледима на територијама Месних заједница.
Председница Уније жена Лела Милиновић истакла је да ће се будућим активностима ставити акценат на превентивно здравље жена, али и помоћ социјално угроженим становницима општине Бач, додавши да се спровођењем мера политике председника Александра Вучића утиче на побољшање положаја жена у руралним срединама и њихово оснаживање како у приватном тако и јавном сектору.
Повереник Општинског одбора Српске напредне странке Бач, Борислав Антонић је подсетио како је наша општина пример поштовања родне равноправности, али и уважавања права жена по свим основама, посебно истичући мере популационе политике којима се Општина труди да помогне самохраним и незапосленим мајкама, као и мајкама са троје и више деце.
Први човек бачких напредњака је са поносом истакао и да се на већини руководећих места у институцијама локалне самоуправе Бач, налазе жене што још једанпут сведочи о њиховим менаџерским способностима и заједници која препознаја, те вреднује њихове квалитете.