Вести

Чланови Општинског одбора Српске напредне странке Бач одржали су први редовни састанак након укидања ванредног стања

Чланови Општинског одбора Српске напредне странке Бач, одржали су данас 11.05.2020. у просторијама странке први редовни састанак након укидања ванредног стања. Присутни су анализирали активности у претходном периоду.
Челни људи бачких напредњака су констатовали да се Општина Бач веома успешно, борила против ширења пандемије изазване вирусом Корона. Повереник Општинског одбора Српске напредне странке Бач, Борислав Антонић је посебно похвалио одговорно понашање и самодисциплину грађана Бача током кризног периода, као и мере које је на свакодневном нивоу у складу са препорукама државног врха, спроводио Штаб за ванредне ситуације општине Бач.
Сви присутни су се сложили да ће предстојећа предизборна кампања бити тешка, али да ће грађани засигурно препознати заслуге и добре одлуке којима нас је председник Александар Вучић водио током ванредног стања, те одговорном и прецизном политиком успео да допринесе чињеници да Србија избегне сценарио који је задесио Шпанију и Италију.
Састанку су такође присуствовали и координатори Горан Николић и Драган Поповић, као и повереник ОО СНС Бач, Стева Панић.