Вести

Чланови Општинског одбора Српске напредне странке Бач одржали редован састанак

Чланови Општинског одбора Српске напредне странке Бач, одржали су данас 25.02.2020. редован састанак на коме су анализиране активности странке у протеклом периоду, али су представљени и детаљни планови за будући рад.
Повереник Општинског добора Српске напредне странке Бач, Борислав Антонић је изразио посебно задовољство недавним акцијама које је спровела Унија жена, Српске напредне странке, а у оквиру које су чланице исте обишле две породице самохраних мајки које брину о троје деце. Антонић је такође додао да само бригом о деци и женама можемо доследно спровести и до краја успешно реализовати политику којом нас води председник Александар Вучић, а која се заснива за стварању Србије у којој деца желе да живе, а мајке да рађају. Он је закључио да је приметно и похвално ангажовање омладине Општинског одбора Српске напредне странке, која препознаје напоре које странка улаже ради побољшања њиховог положаја у свим сферама.
Састанку Општинског одбора Српске напредне странке је присуствовао и координатор Западно-бачког округа и народни посланик Горан Николић који се захвалио свим присутним члановима на доброј организацији и пријему члана председништва Српке напредне странке Бранислава Недимовића, који је током протеклог викенда обишао Бач и из ове општине отишао задовољан постигнутим резултатима у области пољопривреде, са прецизним предлозима за побољшање ове привредне гране и стандарда становништва.