Зашто Бојан Пајтић никада ништа не ради

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ/ 01.09.2015.

Српска напредна странка саопштава да нас не чуди то што су демократе збуњене и што им смета сваки напредак Србије, добри економски показатељи и опоравак јавних финансија, јер је све то велика непознаница за такве „стручњаке“, али када се већ први јављају, нека бар кажу када планирају да врате све отете народне паре.

Нећемо овај пут помињати све пљачкашке приватизације под палицом Демократске странке, нећемо помињати ни сва јавна предузећа која су уништили, нећемо чак ни поменути како је Пајтић са својим сарадницима уништио Развојну банку Војводине, Фонд за развој, а ни питати шта се десило са покрајинским робним резервама. Нећемо данас ни захтевати да објасне грађанима Србије како су успели да се само они и њихови пријатељи тајкуни обогате док су народ осиромашили.

Питамо демократе, који су успешни само да уништавају све што им падне под руку, када планирају да објасне грађанима Војводине зашто Бојан Пајтић никада ништа не ради и зашто ни данас није био на свом радном месту?

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА