Tотална паника међу демократама

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ/22.10.2015.

Српска напредна странка саопштава да је потпуно очигледно да је тотална паника захватила Демократску странку која, борећи се за цензус, измишља аферу за афером, лаже и обмањује, пошто није у стању ништа друго да понуди грађанима Србије, након периода своје владавине када их је брутално опљачкала, што и дан данас ради у Војводини.

Данас смо могли да видимо како се демократе боре против најсавременијег закона о улагањима, како чине све да отерају инвеститоре исти они људи који су опљачкали и Војводину и Србију, који су оптужили чак и америчког амбасадора да лаже, који су отимали од свих, па и од деце са посебним потребама, који су измислили и аферу о становима, сакривајући иза ње своје луксузне некретнине купљене парама опљачканим од народа.

Колико је ДС изгубила компас види се и по томе што ни сами више не знају да ли јесу, или нису за проверу воље грађана, јер је извесно да ће доживети дебакл на сваким изборима, и локалним, и покрајинским, и парламентарним, кад год они били одржани. Док Васин хистерично одбија изборе, Божовић их призива, Јерков наставља да лаже народ о постојању некаквих афера, а од раскринканог и осрамоћеног осведоченог лажова Бојана Пајтића још увек нисмо чули зашто се плаши детектора лажи.

Српска напредна странка још једном позива надлежне државне органе да испитају све пљачке Бојана Пајтића и свих његових сарадника по Војводини и Србији, али и да расветле како је и зашто измислио и рекетирање, и прискушкивање, и све друге афере, којима скреће пажњу са себе и својих криминалних дела.

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ