ИСТОРИJСКИ РЕЗУЛТАТИ У БРИСЕЛУ, ПОХВАЛЕ ПРЕМИJЕРУ

Градски одбор Српске напредне странке у Новом Саду упућује искрене похвале на рачун премијера Републике Србије Александра Вучића који је јуче из Брисела донео историјске резултате у виду постигнутих договора који представљају одличне вести за цео народ.

Наиме, у Бриселу је постигнут договор око свих тема које су биле предвиђене састанком и наши сународници на Косову и Метохији сада имају разлога да буду задовољни, јер се са сигурношћу зна, пред очима целе светске јавности, да је Влада Републике Србије уз њих.

Ово велико достигнуће у оквиру спровођења политике Александра Вучића, које је садржано у форми четири потписана споразума, даје наду нашем народу да ће се ситуација на бројним пољима нормализовати.

Градски одбор Српске напредне странке у Новом Саду ће као и до сад, наставити да негује блиске односе са српском заједницом на Косову и Метохији и да својим конкретним деловањем пружа директну и недвосмислену подршку човеку који се као председник Владе наше земље залаже искључиво за мир, стабилност, просперитет и напредак.

Нови Сад 26. август 2015. године